Over WoodFort

In 2021 is WoodFort ontstaan uit liefde en passie voor het maken van mooie & duurzame producten van hout. WoodFort bestaat uit het duo Vincent & Ilse. We houden ons voornamelijk bezig met het maken van houten woonaccessoires & meubels. Daarnaast hebben we een grote liefde voor vintage meubels, die we weer opknappen tot echte parels!

Nadat we in 2019 ons nieuwe huis hadden verbouwd en begonnen aan het inrichten, merkten we dat ons idee bij bepaalde houten producten niet helemaal overeen kwam met de beschikbaarheid. Tsja… dan maak je het toch zelf! Zo kwamen er steeds meer eigen producten in huis en dat viel op. De vraag; ”waar heb je dat vandaan?!” veranderde al snel in ”dat wil ik ook wel in huis hebben!”. En zo is het idee van een eigen bedrijf met onze eigen producten geboren. 

In oktober 2021 zijn we van start gegaan met onze eerste lijn; The Oak. Allerlei houten woonaccessoires van Eikenhout om je huis mee in te richten of die voor een gemakkelijke oplossing zorgen. 

Er zijn veel producten te vinden, maar niet altijd van de beste kwaliteit of met de beste prijs. Daar maken we graag verandering in!