Retourneren & Ruilen

Ben je toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Dan kun je je aankoop retourneren (zie voor uitzonderingen onderaan de pagina).
Volg onderstaande stappen om je retourzending te laten verwerken: 

Meld je retour binnen 14 dagen na ontvangst aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om je pakketje daadwerkelijk retour te sturen. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Vergeet niet de pakbon bij te voegen. Let op: wij accepteren alleen items in de originele verpakking en zonder schade. 

Meld je retour aan door een e-mail te sturen naar woodfort_nl@outlook.com met als onderwerp: ‘Aanmelding retourzending’, hierop volgt een persoonlijke bevestiging met meer informatie. 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. De kosten voor het retourzenden zijn voor eigen rekening.

De retourzending zal alleen worden verwerkt als de producten in goede staat zijn, dit betekent dat je als consument aansprakelijk bent voor waardevermindering door gebruik van het product dat verder gaat dan nodig om de aard, kenmerken en werking van het product te beoordelen. 

Vergeet niet je pakbon of bestelbevestiging te printen en in het pakketje te doen. Als we niet weten wie de afzender is kunnen we de retourzending niet verwerken. 

(Let op! Zonder bewijs van verzending met track&trace code worden zoekgeraakte zendingen niet terugbetaald. Versturen van brievenbuspost is altijd op risico van de verzender)

We nemen artikelen niet retour indien:

  • Een artikel beschadigd is door gebruik; 
  • Er getracht is een artikel zelf te repareren;
  • De artikelen naar rook, eten of parfum ruiken;
  • Je retourzending te laat door ons wordt ontvangen.

Uitzonderingen op bovenstaand retourbeleid:

Items die zijn opgehaald in Amersfoort 
Loop het item bij het ophalen samen met ons goed na. Op het moment dat je het item meeneemt is het niet meer mogelijk de bestelling te annuleren of te retourneren. Je hebt het item bekeken en besloten mee te nemen. Hiermee is de koopovereenkomst definitief.

Maatwerk 
Het herroepingsrecht is voor producten die op maat gemaakt zijn niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.